Sidhuvudbild

TIPS ATT TÄNKA PÅ

Blåa vackra hundögon Kontakta oss i god tid.
Vi har ingen kölista utan tar in hundar efter behov med tanke på att grupperna ska bli så harmoniska som möjligt. Det kan därför vara svårt för oss att säga när just din hund får en plats, men ju tidigare vi får in din intresseanmälan desto större chans att du får en plats innan läget blir akut.

Välj "rätt" ras och kön.
Om du är beroende av att ha din hund på dagis bör du beakta att vissa raser är mer lämpade än andra för att vistas i flock. Hundar med stor vaktinstinkt och hundar som inte tycker om eller är rädda för andra hundar kan vara svårare att få att fungera på dagis. Rent generellt upplever vi att tikarna har lättare att vistas med andra hundar än hanarna. Vårt råd är att du noga överväger vilken ras och vilket kön som passar dig och dina behov och förutsättningar bäst om du står i hundköpartankar och behöver en dagisplats.

Inskolning
När du väl fått en plats hos oss måste du ha med i beräkningen att din hund behöver en inskolningsperiod på minst 1-2 veckor innan den kan vistas längre dagar på dagis. Inskolningsperioden är till för att hunden i lugn och ro ska få bekanta sig med sin nya miljö och nya kompisar. Dagarna behöver vara kortare för att hunden ska hinna smälta alla nya intryck.

Löp och sjukdomar
Vi har möjlighet att ta emot din tik även då hon löper.
Om din hund blir sjuk får den inte vistas på dagis. Vi är mycket stränga med att inte ta emot hundar som visar symptom på sjukdom eller misstänks vara sjuka, på grund av smittorisken men även för att en sjuk hund behöver få lugn och ro. Vi har ett nära samarbete med Hässelby Veterinärpraktik som vi ofta rådfrågar. Det är därför viktigt att du har att alternativ till dagis om/när detta inträffar.

Ensamhetsträning
Även om din hund fått plats hos oss på dagis kommer din hund förmodligen ändå vara tvungen att lämnas hemma ibland varför det är bra om den tränas i att vara ensam kortare stunder.

Välkommen!

Vinsta Hundcenter, Sorterargatan 2, 162 50 Vällingby - 08-38 66 80

Vinsta Hundcenter, Jämtlandsgatan 151C, 162 60 Vällingby - 08-87 48 60

Vinsta Hundcenter, Piongränd 2 165 60 Hässelby- 08-739 04 40

Vinsta Hundcenter, Tranebergsvägen 20 167 44 Bromma- 072-223 10 33

Vinsta Hundcenter, Kronofogdevägen 60 163 51 Spånga- 073-399 70 30

info@vinstahundcenter.com


När du kontaktar oss behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. GDPR