Sidhuvudbild

INFO

Bra att veta om våra hunddagis

En hunddagisfrökens bästa hjälpmedel!

Vi har gott om plats i våra öppna ljusa lokaler. Alla rum har stora fönster som släpper in mycket ljus och gör det lätt att vädra och få in frisk luft. Inredningen har vi försökt att likna vid hemmiljö med soffor, fåtöljer, sängar och liknande, allt för att göra det så bekvämt och tryggt som möjligt för vovvarna. Lokalen städas noga varje dag och naturligtvis uppfyller vi alla krav som Jordbruksverket ställer vad det gäller hållande av hund i hunddagisverksamhet.
Vi tar emot hundar på heltid mån-fre mellan 07.00-18.00. Priset är för närvarande 3400:-/månad och då ingår förutom full tillsyn, rastning och omsorg även bad och kloklippning. Vi har även möjlighet att inackordera din hund om du ska resa bort och behöver dygnet-runt-tillsyn. Vi tar emot löptikar.
Promenaderna sker framförallt i naturområdet kring Traneberg, Mälaren och runt Alvik. Vi försöker förstås variera promenadvägarna så mycket som möjligt både för vår egen och hundarnas skull. På förmiddagen går vi långpromenader på ca 1 timme och på eftermiddagarna är vi ute på en kortare promenad. Alla hundar rastas minst 2 ggr/dag.

Efter prommis och lunch blir man trött och belåten...

För oss är det viktigt att ingen hund känner sig stressad eller otrygg på dagis. Grupperna består av hundar på mellan 5-10 hundar i varje. Vi sätter ihop grupperna med tanke på att alla ska trivas och känna sig trygga. En ny hund har alltid en inskolningsperiod på minst en vecka då den i lugn och ro får bekanta sig med sina nya kompisar. Självklart får hundarna busa och röja av sig ute i rastgården eller på promenaden utan koppel så mycket de vill men inomhus upprätthåller vi ett lugn och ser till att lekarna är måttliga och inte stör någon som kanske vill vila.
Vi eftersträvar en nära kontakt med våra hundägare. Vi är noga med att informera om hur dagen varit för varje hund och hjälper gärna till med tips och råd om behovet finns.
Om du är intresserad av en dagisplats hos oss eller vill ha mer information ska du kontakta oss via mail eller telefon. Vi bokar då in ett besök då du får se hur vi har det och har möjlighet att ställa frågor. Vi ställer vissa krav på hundarna som går hos oss, bla att de är vaccinerade och försäkrade. Om det blir aktuellt med en dagisplats för din hund upprättas ett avtal och därefter bokar vi in inskolningen. Vi har ingen kö-lista utan tar in hundar efter behov som vi tror kan passa bäst in i grupperna.
Varmt välkommen!

Vinsta Hundcenter, Sorterargatan 2, 162 50 Vällingby - 08-38 66 80

Vinsta Hundcenter, Jämtlandsgatan 151C, 162 60 Vällingby - 08-87 48 60

Vinsta Hundcenter, Piongränd 2 165 60 Hässelby- 08-739 04 40

Vinsta Hundcenter, Tranebergsvägen 20 167 44 Bromma- 072-223 10 33

Vinsta Hundcenter, Kronofogdevägen 60 163 51 Spånga- 073-399 70 30

info@vinstahundcenter.com


När du kontaktar oss behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. GDPR